Skapa din egna kattleksaker

Många katter älskar att leka, både som kattungar och när de blivit större. Om inga kattleksaker finns att hitta brukar strumpor, påsar och papperslappar vara populära. Barnens pärlor och lego brukar också fungera. Allt som katterna leker med har dessutom en förmåga att försvinna, längst in under sängen eller bara i tomma intet. Som att det inte försvinner tillräckligt många strumpor ändå, kan man tycka.

Gör kattleksaker som din katt kommer älska

Det finns över en miljon tamkatter i Sverige idag, vilket innebär att väldigt många hushåll har åtminstone en katt. även kungen gillar katter och avbröt nyligen en intervju när han fick syn på en söt liten katt. Med så många kattälskare är marknaden för kattleksaker stor. Det är dock både billigare och roligare att göra dina egna kattleksaker. Snören, fjädrar och bollar är tips på material som katterna älskar. Kolla in Pinterest eller Google för inspiration. Se bara till att kattleksaken inte innehåller farliga delar som din katt kan skada sig på.

Om du inte har någon katt

Om du älskar att pyssla är kattleksaker verkligen en rolig grej att göra, även om du inte har en egen katt. Det är en perfekt present att ge till den nya kattägaren eller kattälskaren som fyller år. Om du är duktig kan du även sälja dina kattleksaker. Idag är det många som säljer sitt egentillverkade pyssel hemifrån. Det är mycket enklare än många tror. du kan fakturera utan företag och sälja direkt från Facebook eller Instagram genom att starta ett företagskonto.

azalea